სიახლე მათთვის ვინც მართვის მოწმობის აღებას გეგმავს - დეტალები
1764789257
ექიმი, ქეთი მალაზონია საუბრობს თემაზე, რამდენად საზიანოა ადამიანის ორგანიზმისთვის ძეხვების და სოსისების სისტემატური მირთმევა.
„ერთჯერადად ძეხვის და სოსისის მირთმევა ნაწლავის კიბოს არ იწვევს - ეს არის უპირობო რეალობა, და უნდა გვახსოვდეს, რომ აქ ლაპარაკია ამ პროდუქტის სისტემატურ, არარაციონალურ მოხმარებაზე.
როდესაც ფენოვანი ცომის ყოველდღიურ გამოყენებას ვცდილობთ, უნდა გვახსოვდეს, რომ ცომის ფენებს შორის ცხიმის ფენა იგულისხმება. შემდეგ, როდესაც ასეთი ტიპის ცომი თერმულად მუშავდება, ეს ნიშნავს, რომ ის ცხიმი დუღს. ცხიმის დუღილის პროცესში ჩვენი ორგანიზმისთვის უჩვეულო ცხიმის ფორმა - ტრანსცხიმი - წარმოიქმნება. ტრანსცხიმი უზარმაზარი ონკოლოგიური ტვირთის მატარებელია,“ - ამბობს ექიმი მარი მალაზონია.